ÖZEL EĞİTİM EVİ > ...:::ÖZEL EĞİTİM EVİ FORUM:::... > Özel Eğitim Evi Forum > Yardım > BİR BAKARMISINIZ...!!>>>>>>>>>>>
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BİR BAKARMISINIZ...!!>>>>>>>>>>>  (Okunma Sayısı 182 defa)
02 Şubat 2010, 12:17:41
zaza
Yeni Üye
*

Paylaşım Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 02 Şubat 2010, 12:17:41 »

ÖNCELİKLE HEPNİZE SLM
 BEN ÖSS HAZIRLANAN BIR OGRENCİYİM PDR YADA PİSKOLOJİ OKUMAK ISTIYORUM AMA IKISİ HAKKINDA  BİLGİ ALMAK ISTIYORUM HANGİSİ DAHA GUZEL VE BİRDE  KILİNLİK ACMAK İCİN NE YAPILMASI GEREKLİ HANGİ BÖLÜMDE VAR KILİNLIK ACMA İZNİ  DAHA YOLUN BASINDA BIRISI OLARAK BU KONUDA ALALINDA BILGI SAHIBİ OLAN SIZLER GIBI UZMANLARDAN YARDIM İSTIYORUM BILGILENDIRSENİZ BENİ COK MEMNUN KALIRIM ÇALISMALARINIZ İÇİN SİMDİDEN TSK EDERLİM KOLAY GELSİN ....
02 Şubat 2010, 21:28:59
yolcu
Site Sorumlusu
Uzman Üye

Paylaşım Puanı 49
Çevrimdışı Çevrimdışı

Çocuklarla oyun oynadığında bırak onlar kazansın.

« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2010, 21:28:59 »

PDR okumanı tavsiye ederim. daha çabuk iş bulabilirsin.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2010, 21:29:32 Gönderen: yolcu » Logged

Başarısızlıklar büyük başarının öğretmenidirler
"Gül veren elde gül kokusu kalır"
Sevilen insan sevgisini insanlara veren insandır.

“Bu dünyada sahip olduğumuz her şey bir emanet. Onların sadece geçici bir süre emanetçisi olabilirsiniz. Hepsi de bundan 50 – 100 veya 200 yıl sonra başkalarının olacak “Şey”ler. Önemli olan sizden sonra yaşayacak olanlara ilham veren bir yaşam veya öykü bırakmak.”
02 Şubat 2010, 21:50:25
ROZER
Yönetici
Uzman Üye

Paylaşım Puanı 247
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşitme Engelliler Öğretmeni

« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2010, 21:50:25 »

benim bildiğim klinik açma yetkisi psikologlarda, istanbul üniversitesinden mezun olan bir arkadaş 3. ve 4. sınflarda branşlaştıklarını ve bu branşlardan birinin de klinik olduğunu söylemişti... sitede bulunan pdr ve psikolog arkadaşlar daha detaylı bir bilgi verirler sanırım.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
17 Şubat 2010, 14:16:45
mgst
Uzman Üye

Paylaşım Puanı 56
Çevrimdışı Çevrimdışı

zor kolaydır, imkansız zaman alır...

« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2010, 14:16:45 »

slm
şuan  pdr mezunlarının da büro açmalarını engelleyen  yasal bir durum yok. birisinde eğitim fakültesi çıkışlı birisinde de fen edebiyat çıkışlı olıyorsun. pdr de öğretmen olarak atanıyorsun. formasyon aldığın için diğerinde formasyon alman gerek. çalışacağın alanı netleştirerek bu konuda karar verebilirsin. ama hastanede psikiyatri bölümü gibi alanda çalışmak istersen psikolog olman gerekli.  bu arada pdr bölümünü bitirip psikolojide yüksek lisans yaparak her iki ünvana da sahip olmuş olabilirsin. veya çift diploma hakkı veren üniversitelerin bu bölümlerini tercih ederek fark dersleri vererek iki diplomayı da alabilirsin..
şimdiden başarılar dilerimm..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: