ÖZEL EĞİTİM EVİ > ...:::GÖRME ENGELLİLER BÖLÜMÜ:::... > Görme Engelliler Öğretmenleri (Moderatör: EVREKA) > Lütfen yardımmmm...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen yardımmmm...  (Okunma Sayısı 971 defa)
04 Ekim 2009, 08:42:25
sibelll
Tam Üye

Paylaşım Puanı 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 04 Ekim 2009, 08:42:25 »

Selamlar ben bu sene mezun oldum ve bir kuruma iş başvurusunda bulundum.Onlarda görme engelli öğrenci olduğunu fakat öğretmen bulamadıklarını söylediler ve program açamadıklarını söylediler.Kurumun ilk öğretmeni ben olacağım.Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Birde ben kasım yada şubatta atanırsam bırakacağım benden sonra bu düzen nasıl gider yani kolay kolay görme engelliler öğretmeni bulabileceklerini sanmıyorum.Benim bıraktığım çocukların dersine başka meslek grubundan arkadaşlar mı devam eder. Bana yazdığım konularda yardımcı olursanız inanın çok sevinirim...Kuruma gittiğimde ne yapacağımı bilmiyorum Gülümseme)

04 Ekim 2009, 12:32:07
balcı
Super Üye

Paylaşım Puanı 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2009, 12:32:07 »

Kuruma iş başvurusunda bulunduğunuza göre bu işi istiyorsunuz. Bu anlaşılıyor. Gülümseme
Sevgili öğretmenim, bunların hepsini başvuruda bulunduğunuz kurumla açık açık baştan konuşmalısınız. Kaygılandığınız herşeyi baştan söylerseniz, ilerde yaşayabileceğiniz sorunlardan kurtulabilirsiniz. Sözleşmenize özel şartlar eklersiniz..Gülümseme
Sibelll Hanım Gülümseme başarılar diliyorum..kolay gelsin..Gülümseme
04 Ekim 2009, 16:36:06
sibelll
Tam Üye

Paylaşım Puanı 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2009, 16:36:06 »

teşekkürler hocam kurum atandığım zaman işi bırakacağım şartımı kabul ediyor 1 ay bile çalışsam sorun yok onlar için.. beni kaygılandıranda bu zaten yani ben çıkınca o çocuklarla kim ilgilenecek hemen öğretmen bulamazlar..
04 Ekim 2009, 19:29:26
balcı
Super Üye

Paylaşım Puanı 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2009, 19:29:26 »

Sevgili Öğretmenim..Gülümseme umarım bu duyarlılığın, meslek aşkın hiç kaybolmaz..Gülümseme
Ne olacağı hiç belli olmuyor.. hiç bir şeyin garantisi yok..yarın sabah nelerle karşılacağımızı bilemiyoruz.. ama sizi yüreğiniz ve duygularınız için kutluyorum..Gülümseme

Bir de şöyle düşünün.. o çocukların zaten öğretmeni yok.. 1 ay bile olsa sizi tanımış olacaklar... yüreğinizi serin tutunuz...Gülümseme  Öpücük

Hakkınızda hayırlısı olsun..Gülümseme
04 Ekim 2009, 20:15:23
otizm33
Site Sorumlusu
Uzman Üye

Paylaşım Puanı 49
Çevrimiçi Çevrimiçi

ZİHİN ENGELLİLER ÖĞRETMENİ

« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2009, 20:15:23 »

çocuklarınız için mutlaka yeni bir görme engelliler öğretmeni bulmak zorundalar zira yeni modüler sisteme göre görme engelliler öğretmeni olmazsa o çocuklara seans yazılamaz eğer diploma kiralanmaz yada yeni öğretmen gelmezse.

SEVGİYLE ENGELLERİ AŞIYORUZ.
  DUYMED ÖZEL EĞİTİM OKULU
04 Ekim 2009, 20:16:14
sibelll
Tam Üye

Paylaşım Puanı 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2009, 20:16:14 »

amin hocam inşallah tüm meslektaşlarımızın yüreğinden meslek aşkı kaybolmaz haklısınız 1 ayda olsa beni tanımış olacaklar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum  balcı hocam Gülümseme
04 Ekim 2009, 20:18:19
sibelll
Tam Üye

Paylaşım Puanı 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2009, 20:18:19 »

otizm33 hocam inanın yüreğime su serptiniz özel kurumların sırf para kazanmak uğruna çocuklarımızın karşısına işi bilmeyenleri çıkarmasını istemiyorum.Gerekirse ben çıkmadan yerime arkadaşlarımdan birini ayarlamaya çalışırım  teşekkürler Gülümseme
04 Ekim 2009, 20:22:02
otizm33
Site Sorumlusu
Uzman Üye

Paylaşım Puanı 49
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2009, 20:22:02 »

keşke sizin gibi duyarlı öğretmenlerimiz çoğalsa bazen bizler özel kurumları suçlarken kendimize hiç bakmıyoruz...ama önemli olan çocuklarımız değilmi kimse kusura bakmasın ama özel eğitimci farkını birkez daha gördük. teşekkürler hocam çocuklar ve kendi adıma.

DUYMED ÖZEL EĞİTİM OKULU
04 Ekim 2009, 20:26:17
sibelll
Tam Üye

Paylaşım Puanı 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2009, 20:26:17 »

hocam rica ederim ne demek bizim işimiz çocuklarımızı düşünmek inanın kaç gündür içim içimi yiyor çok sağolun ya desteğiniz için herkes yok bu kadar para tepilir mi yok şöyle yok böyle çok konuştular artık daha sağlıklı karar verebileceğim Gülümseme))
09 Ekim 2009, 23:12:26
sevenab
Yeni Üye
*

Paylaşım Puanı 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2009, 23:12:26 »

Hocam, hayırlı olsun mezuniyetiniz.

Bildiğim kadarıyla meb Talim terbiye kurulunun 80 nolu kararında görme engelliler öğretmeninin girdiği derslere işitme ve zihinsel engelliler alanında mezun olmuş öğretmenler de girer. Bu ilgili kararın ekli listesinde özel eğitim alan öğretmelerinin girebileceği dersleri kapsıyor.  Bu nedenle siz bir düzen kurduktan sonra kurum zihinsel engelliler öğretmenini görme engelliler alanında çalıştırabilir. Öğretmen kabartma yazıyı biliyorsa geri kalanlar genellikle benzer oluyor.
10 Ekim 2009, 15:00:10
otizm33
Site Sorumlusu
Uzman Üye

Paylaşım Puanı 49
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2009, 15:00:10 »

bu özel sektör için geçerli değil yeni modüler sisteme göre görme engelli bir öğrenci için mutlaka görme engelliler öğretmeni bulunma zorunluluğu vardır.

DUYMED ÖZEL EĞİTİM OKULU
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: